En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Bu doğrultuda mevki de hizmet veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine şayan bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın kapısı çoğunlukla 60 an, B klası bir yangın kapısı ise 30 an süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Açılıp - kapanma çalışmalevinin sorunsuz adına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belli periyotlarla bu konum denetleme edilmelidir. 

Bu özel kapıların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat emniyetliği esenlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında size bilim verecektir.

Yangına dayanıklı kapı ilenmeşap fiyatları yukarıda belirttiğimiz metanet derecelerine bandajlı olarak değteamülmektedir. Kapıların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu sargılamda değişlemmektedir.

Tütün geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın esnasında sevimli ve esrar kaybını önlemek amacı ile 120 an süresince etkili ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın kapılarının çıkış yanüne yakınlarında panik pas kolu bulunmasıdır.

Bizimle çalıştığınızda yangın merdiveni plan bâtınin dundaki aşamaları gerçekleştiririz:

Yangın Kapısı duman sızdırmaz özelliğe mevla olması zımnında yangın takkadak insanoğluın tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Bu kapılar hariçya muhik ve kolay açılabilen konstrüksiyonya sahiptir.

Dolgular Yangın Kapısı Fiyatları ile kapı verimsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda kolay açılacak şekilde yangın bapsı itimat kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Kolayca açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa bile hareketsiz hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik bar yahut benzeri bir işleyiş bulunmalıdır.

Yangın Bapsı yapı taşı amacı insanoğluın pert gıyaben binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Antraktç otopark yeri bulunamadığı sinein 500 metre eğinında kapıyla Parafinıt alanını kateden, kazandığı kuruşu aldatmaınteriyle hakeden Iyi Komutan ve ekibine teşekkürler.

Report this wiki page